Beursvloer

Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

Tijdens de anderhalf uur durende Beursvloer onderhandelen ze samen met de hulp van echte “Hoekmannen” over vraag en aanbod. Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties  bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

In 2017 heeft de Beursvloer Meppel op 19 januari plaatsgevonden. De datum voor 2018 is nog niet bekend. Vraag en aanbod kunt u blijven opgeven via onze website en worden in de matchgroep behandeld.

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...