Meppel Ontmoet & Doet!

Ontmoeten | Inspireren | Kennisdelen | Plezier | Matchen

Op donderdag 18 oktober werd in Schouwburg Ogterop ‘Meppel Ontmoet & Doet!’ gehouden. Georganiseerd door de Meppeler Uitdaging met BC Meppel en ICC Parkmanagement als partners.

Meppel Ontmoet & Doet! is het vervolg op de Beursvloer maar dan geheel in een nieuw jasje. Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit de Gemeente Meppel ontmoeten elkaar en kunnen deze middag volop inspiratie opdoen, kennisdelen en iets voor elkaar betekenen.Samen maken we Meppel een beetje mooier.

Bekijk hier de sfeerimpressie van RTV Meppel

Programma 18 oktober 2018

 • Welkom
  Maak kennis met de Meppeler Uitdaging
 • #WatNouEindeVanWinkels – Over de zonnige toekomst van Meppel

Oud Meppeler Hans van Tellingen komt naar Ogterop niet omdat het moet maar omdat hij een duidelijke missie heeft. Dat is het publiek vertellen hoe het werkelijk in de retailmarkt aan toe gaat. Compleet met feiten en eigen haarscherpe analyses die gevormd zijn door decennia lange ervaring bij Strabo. En als het hart van de binnenstad bloeit, krijgt het sociale en maatschappelijke leven een boost.

 

 

 

 • Uitreiking ‘Meer dan Handen Awards’
  Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, veel mensen doen het met enorme inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. ‘Met de Meer dan Handen Awards’ worden een aantal Meppeler organisaties in het zonnetje gezet. Een initiatief van de Gemeente Meppel en St. Welzijn Mensenwerk.

 

 • Meet & Match op de Beursvloer
  Op de Beursvloer krijgen bedrijven en maatschappelijke organisaties de kans om iets voor elkaar te betekenen. Vaak kan dat veel gemakkelijker dan van tevoren wordt gedacht.Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting doen een aanbod dat past bij het karakter van de vereniging en de match met het betreffende bedrijf. Denk alvast na over uw vraag of aanbod en geef het hier door. Het krijgt dan een herkenbare plaats en extra aandacht op de Beursvloer in Ogterop.

 • Gezellige afsluiting met hapje en drankje 

 

Aanmelden
Meld je nu aan voor Meppel Ontmoet & Doet! Dat kan door een mail te sturen naar info@meppeleruitdaging.nl. Geef hierin ook meteen aan welke inspiratiesessies je wilt volgen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Tineke Knorren (06) 137 63 040. Graag tot ziens!

 

Meppel Ontmoet & Doet! wordt mogelijk gemaakt door:
BC Meppel, ICC Parkmanagement, St. Ondernemersfonds Meppel, Gemeente Meppel, Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland, SEM-productions, Schouwburg Ogterop, Werkplan, Zorggroep Noorderboog, Keur Vastgoed, Persister, Arslan & Ter Wee advocaten, Stadtmüller Orthopedie en Podologie, Lever Notarissen, MTH Accountant & Adviseurs, FIZZ Digital Agency, Bloemen Petersen, Notaris Joost en Annerie Kremer Uitvaartzorg

Wilt u ook bijdragen aan een volgende editie van Meppel Ontmoet & Doet!? Stuur dan een mail naar info@meppeleruitdaging.nl. Alvast hartelijk dank voor uw support!

 

 

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Categorie
Status
Type
Sorteer op
TITELDATUMSTATUS
Aanbod: CV-check18-10-2018
Type:
Aanbod
Categorie:
Beursvloer
open
IBBO Chalcedoon zoekt computers voor in de klas12-10-2018
Type:
Vraag
Categorie:
Beursvloer
open
IBBO Chalcedoon - zoekt bezoek bij een bedrijf voor leerlingen van de school12-10-2018
Type:
Vraag
Categorie:
Beursvloer
open
IBBO Chalcedoon - zoekt gastles voor kinderen door een professional12-10-2018
Type:
Vraag
Categorie:
Beursvloer
open
Meppeler Uitdaging zoekt webpartner voor lanceren nieuwe website11-10-2018
Type:
Vraag
Categorie:
Beursvloer
open
Aanbod: Lezing - mantelzorg op de werkvloer08-10-2018
Type:
Aanbod
Categorie:
Beursvloer
open
MATCH Parkinscon Café zoekt voor maart/april 2019 ruimte voor verkoop van kleding (2 dagen)11-04-2018
Type:
Vraag
Categorie:
Beursvloer
open