Belactie ‘1000 deuren open’

, 07 november 2018

Raadszaal wordt Callcenter

Afgelopen twee jaar heeft de Meppeler Uitdaging in samenwerking met de gemeente Meppel met succes de belactie ‘1000 deuren open’ gehouden. Dit jaar geven we daar op 21 november een vervolg aan. In een uur tijd wordt met een aantal ‘ondernemende’ bellers werkplekken, stageplaatsen of werkervaringsplaatsen genereert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De accountmanagers van gemeente Meppel gaan daarna aan de slag om verdere afspraken te maken. Als beller maak je als het ware de ‘deur open’. Bel je ook mee?

Kloof overbruggen

Doel is het vinden van ‘werkplekken’ voor mensen die woonachtig zijn in de gemeente Meppel (Meppel, Rogat en Nijeveen). Wij hebben je hulp nodig om de kloof naar werkgevers te overbruggen door te bellen en plaatsen te genereren. De bedoeling is dat je bedrijven of organisaties benaderd uit je eigen netwerk. Als iedere beller vijf tot tien relaties spreekt is de kans op succes opnieuw erg groot!

Programma

21 november 2018
Locatie: Raadszaal gemeente Meppel
  • 10.30 – 10.50 uur  Ontvangst met koffie/thee
  • 10.50 – 11.00 uur  Instructie en briefing
  • 11.00 – 12.00 uur  Bellen met relaties
  • 12.00 – 13.00 uur  Welverdiende lunch, napraten en bekendmaken uitslag
Het zou mooi zijn dat we met een groot belteam weer een mooi succes kunnen behalen.
Kunnen we op je rekenen?

Meedoen?

Meer info of aanmelden: mail naar Tineke Knorren (manager Meppeler Uitdaging) info@meppeleruitdaging.nl of bel (06) 137 63 040.

Samen maken we Meppel een beetje mooier!
De bellers in het filmpje van RTV Meppel vertellen graag waarom deze actie zo nuttig en waardevol is.

Impressie van de belactie 2017 in De Gasfabriek