Vrienden

Zorggroep NoorderboogDe kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom ook de verbondenheid met de Meppeler Uitdaging. Midden in de samenleving.
Keur VastgoedKeur Vastgoed voelt zich niet alleen betrokken bij de Meppeler ontwikkelingen op vastgoed gebied maar ook op het gebied van het welzijn van haar bewoners.
Arslan & Ter Wee advocaten'Arslan & Ter Wee Advocaten stelt haar kennis en ervaring via de kennisbank van de Meppeler Uitdaging ter beschikking. Wij staan bedrijven, instellingen, verenigingen, overheden en particulieren bij.'
Stadtmüller Orthopedie Podologie
Lever Notarissen
Notaris JoostDe juridisch specialist voor trouwen, scheiden en nalatenschap. Omdat iedereen hiermee te maken kan krijgen, vervullen wij een maatschappelijke rol in de samenleving. Daarom stellen wij onze dienstverlening graag beschikbaar. Voor iedereen.'
Persister
K & EA 44K & EA 44 is dagelijks betrokken bij het verduurzamen van gebouwen en is ook maatschappelijk betrokken in Meppel en haar omgeving.
De Jong & Laan Lokale betrokkenheid, dat kenmerkt de Jong & Laan. Aan een mooi plaatselijk initiatief als de Meppeler Uitdaging, dragen we dan ook graag ons steentje bij!