Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

MATCH aanmelding workshop Udinga Media – Parkinson Cafe zoekt PR mogelijkheden en ondersteuning

Omschrijving

Wij zoeken nog iemand die ons helpt om het meer in de pers te brengen. Dus kranten in Drenthe ,Overijssel, Friesland, Groningen.

Match informatie

Aanvraagdatum 19-10-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie ParkinsonCafeMeppelSteenwijkerland
Missie van de organisatie Onze missie is Parkinson(isme) patiënten en iedereen die er mee te maken te voorzien van informatie waar op dat moment behoefte aan is. Om mensen die al jaren lang niet naar buiten durven treden omdat ze zich schamen en geen raad weten hoe om te gaan met de ziekte van Parkinson(isme), die groep mensen te bereiken en op onze bijeenkomst te laten komen, zodat ze kunnen zien dat zij niet alleen zijn.Doel daarbij is mensen zolang mogelijk hun zelfstandigheid te laten behouden. Hierbij voeg ik een verhaal bij wat 1 van ons heeft meegemaakt en waar wij voor staan.Om kwart voor zeven kwam de eerste bezoekster binnen, Erg om zich heen kijkend van wat moet ik nu. Toen kregen we oogcontact. Liep naar haar toe en ze stelde zich voor. Ik vroeg of ze zich had aangemeld. Ja ze had gebeld maar wist niet meer met wie.(inmiddels weet ik het wel).Merkte aan haar dat ze zich niet prettig voelde. Vroeg haar bent u alleen : “nee zei ze mijn vriend van bijna 80...zie je niet aan hem hoor!! zet even de auto weg. En toen zei ze ik heb al 17 jaar Parkinson en vindt het zo moeilijk, ben zelf al een keer weggelopen bij de neuroloog”.Ik zei”en toch bent u hier dat vind ik wel heel moedig van u”Ja maar weet niet of ik dit volhoudt hoor, vind het zo eng. Ik vertelde haar dat ik ook Parkinson heb, ze was stomverbaasd en er kwam een rustig gezicht te voorschijn. U bent niet alleen, laat het over u heen komen , trekt u het niet dan gaat u gewoon. Maar nogmaals u bent er en dat vinden wij geweldig.Toen kwam vriend binnen en idd je zag niet dat hij bijna 80 was en heb het haar gezegd , ze bloeide op.Jelle heeft zich ontfermt over deze mensen, zij heeft zelf nog een vraag durven stellen. Einde vd avond liep ik naar haar toe, ze zei dat Jelle haar het verhaal van mij had verteld en dat ze het van haar nog mee viel. Ik zeg iedereen heeft het op zijn manier en beleeft het op zijn manier en gaat er zo mee om.Ze zei met een lach op haar gezicht”ik ben er 11 januari ook weer bij hoor”. Hoe mooi is dat!!Iemand zit jaren in de “kast” en nu heeft ze de deur opengezet om informatie te ontvangen en mensen te ontmoeten en wetend dat ze niet alleen is.Daar doen we het toch voor!!!
Voornaam Leny
Achternaam Kaastra Brama
Straat + huisnummer De Hare 81 tot 1 december dan Grote Vuurvlinder 14 Wolvega
Postcode Oldemarkt
Plaats 8375GH
Telefoonnummer 0622453504
E-mailadres parkinsoncafemeppelsteenwijkld@gmail.com
Wat wilt u aanvragen?
Vraag organisatie/persoon die ons helpt met meer bekendheid
Uw vraag Wij zoeken nog iemand die ons helpt om het meer in de pers te brengen. Dus kranten in Drenthe ,Overijssel, Friesland, Groningen.
Doel van uw vraag Dat meer Parkinson Patienten en fam, zorgers en mensne die behoefte hebben aan meer info ons weten te vinden.
Doelgroep Mensen met de ziekte van Parkinson en fam zorgers, zorgverleners
Uitsplitsing van uw vraag Graag iemand die als taak pers over wil nemen. Dus iemand die zich bij ons team wil mengen.
Andere betrokken organisaties Wij leven onder de paraplu vd Parkinson Vereniging.
Overige opmerkingen
Captcha