Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Promens Care zoekt duurzaam hout, wielen en worteldak voor verrijdbare kas

Omschrijving

We willen graag een verrijdbare kas maken, met als doel voor gezamenlijk gebruik. Samen planten en oogsten voor bijvoorbeeld de maaltijd. Hiervoor zoeken wij duurzaam hout (steigerhout) geschikt voor de bak, goede verrijdbare wielen en een worteldoek voor in de bak.

 

Match informatie

Aanvraagdatum 05-02-2018

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Promens Care - locatie ATC
Missie van de organisatie Onze missie is om meer samen te werken als jongeren en ouderen op het terrein van het Anker aan de Reestlaan, en zo eenzaamheid tegen te kunnen gaan.We willen graag een verrijdbare kas in elkaar zetten, om vervolgens de producten die we planten samen te gebruiken voor bv. de maaltijd.
Voornaam Klara
Achternaam Elzinga
Straat + huisnummer Reestlaan 2a
Postcode Meppel
Plaats 7944BB
Telefoonnummer 0636274128
E-mailadres K.elzinga@promens-care.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Materiaal voor het maken van een verrijd bare kas en een toegangsdeur naar elkaars tuin.
Uw vraag We willen graag een verrijdbare kas maken, met als doel voor gezamenlijk gebruik. Samen planten en oogsten voor bijvoorbeeld de maaltijd.
Doel van uw vraag We willen meer samenwerking krijgen tussen jongeren en ouderen die op het grote terrein van het Anker wonen. Hieruit hopen we ook blijvend contact te creëren zodat we wat voor elkaar kunnen betekenen. En daarmee eenzaamheid tegen kunnen gaan van ouderen en participeren van onze jongeren in de samenleving.
Doelgroep Jongeren met een verstandelijke of psychiatrische beperking
Uitsplitsing van uw vraag Graag materiaal voor het maken van een verrijdbare kas.Graag een toegangsdeur voor bereik naar elkaars tuin.
Andere betrokken organisaties Het Anker heeft een vraag ingediend bij het Oranjefonds voor andere benodigdheden m.b.t. de tuin.
Overige opmerkingen Het zou fijn zijn als er bedrijven zijn die deze aanvraag kunnen ondersteunen doormiddel van materiaal.
Captcha