Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

RTV Meppel zoekt 7 bureaustoelen voor in de studio

Omschrijving

RTV Meppel is op zoek naar 7 bureaustoelen met een minimale hoogte (in de hoogste stand) van 54 cm. De oude stoelen zijn echt aan vervanging toe, omdat de gasveren lam raken en zodoende de stoelen zakken, en de leuningen ontzettend kraken en piepen.

Match informatie

Aanvraagdatum 09-06-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie RTV Meppel
Missie van de organisatie Multimediakanaal voor het brengen van plaatselijk nieuws en actualiteiten. En om een platform te bieden aan maatschappelijke organisaties, sportclubs en culturele groeperingen en instellingen van alle gezindten en religieuze groeperingen in de breedste zin van het woord.
Voornaam Jan
Achternaam Booij
Straat + huisnummer Kromme elleboog 11
Postcode Meppel
Plaats 7941 KC
Telefoonnummer 0640022200
E-mailadres progmanager@rtvmeppel.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Bureausoelen voor studio
Uw vraag Wij zijn op zoek naar 7 bureaustoelen met een minimale hoogte, in de hoogste stand, van 54 cm. De oude zijn echt aan vervanging toe, omdat de gasveren lam raken en zodoende de stoelen zakken, en de leuningen ontzettend kraken en piepen.
Doel van uw vraag Uitzendingen te kunnen verzorgen voor alle bovengenoemde organisaties en instellingen zonder nare bijgeluiden, en dat is tevens een rustgevende gedachte voor onze presentatoren, dan kunnen zij zich weer wat vrijer bewegen tijdens het presenteren.
Doelgroep Iedere organisatie waar ze goede degelijk bureau materiaal over hebben.
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties
Overige opmerkingen
Captcha