Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

MATCH met Irenehuis – Versierde kerstboom met heerlijke chocolaatjes aangeboden door Bouwcenter Concordia, KOO Meppel en Sjocolade.nl

Omschrijving

Op zaterdag 16 december organiseren Sjocolade.nl, KOO Meppel en Bouwcenter Concordia weer het KinderWinterWonderLand. We gaan deze dag met de kinderen heerlijke chocolaatjes versieren en deze van een mooie wens voorzien. De wens chocolaatjes worden door de kinderen in de kerstboom gehangen. Deze kerstwensboom geven wij weg!

Wij willen niets liever dan dat deze kerstwensboom vol mooie en lieve versierde wens chocolaatjes op de goede plek terecht komt. Vandaar dat wij hierbij hulp vragen!

Ken jij een instelling/instantie die heel erg blij wordt wanneer ze deze kerstwensboom zouden krijgen? Aarzel dan niet en laat ons weten wie jij deze boom gunt en waarom!

We maken een keuze uit de voorstellen en gaan dan graag samen met jou de kerstwensboom aanbieden op maandag 18 december.

Match informatie

Aanboddatum 17-10-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Bedrijfsnaam Sjocolade.nl
Voornaam Mieke
Achternaam Bartelds
Straat + huisnummer Muurlinck 9
Postcode Meppel
Plaats 7943 LP
Telefoonnummer 0623949307
E-mailadres info@sjocolade.nl
Wat wilt u aanbieden?
Productnaam Versierde kerstboom met heerlijke chocolaatjes
Omschrijving Op zaterdag 16 december organiseren wij (Sjocolade.nl, KOO Meppel en Bouwcenter Concordia) weer KinderWinterWonderLand. We gaan deze dag met de kinderen heerlijke chocolaatjes versieren en deze van een mooie wens voorzien. De wens chocolaatjes worden door de kinderen in de kerstboom gehangen. Deze kerstwensboom geven wij weg!Wij willen niets liever dan dat deze kerstwensboom vol mooie en lieve versierde wens chocolaatjes op de goede plek terecht komt. Vandaar dat wij hierbij hulp vragen!Ken jij een instelling/instantie die heel erg blij zouden worden wanneer ze deze kerstwensboom zouden krijgen? Aarzel dan niet en laat ons weten wie jij deze boom gunt en waarom!We maken een keuze uit de voorstellen en gaan dan graag samen met jou de kerstwensboom aanbieden op maandag 18 december.
Product afbeelding http://meppeleruitdaging.nl/wp-content/uploads/gravity_forms/1-b10d12fcb7f120967b7031c4c76cb5dc/2017/10/kerstboom-2.jpg|:||:||:|
Captcha