Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

St. Welzijn Mensenwerk zoekt gebruikte (goedwerkende) Android Smartphones

Omschrijving

Voor het project Geweldige Wijk (een aanpak gericht op armoedeverlichting en het verkleinen van gezondheidsachterstanden) is er een app voor gezinnen in armoede ontwikkeld die alleen te downloaden is op een Android-toestel. Aangezien gezinnen niet altijd over een Android-smartphone beschikken, willen we bedrijven/organisaties vragen die goedwerkende Android smartphones weg willen doen, om deze voor het project Geweldige Wijk beschikbaar te stellen.

Match informatie

Aanvraagdatum 11-01-2018

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Welzijn Mensenwerk
Missie van de organisatie Verbetert welzijn
Voornaam Hayat
Achternaam El Mahjoubi
Straat + huisnummer Groen van Prinstererstraat 1a
Postcode Meppel
Plaats 7942 CW
Telefoonnummer 0613985489
E-mailadres h.el.mahjoubi@welzijnmw.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Gebruikte (goedwerkende) Android Smartphones
Uw vraag Voor het project Geweldige Wijk (een aanpak gericht op armoedeverlichting en het verkleinen van gezondheidsachterstanden) is er een app voor gezinnen in armoede ontwikkeld die alleen te downloaden is op een Android-toestel. Aangezien gezinnen niet altijd over een Android-smartphone beschikken, willen we bedrijven/organisaties vragen die goedwerkende Android smartphones weg willen doen, om deze voor het project Geweldige Wijk beschikbaar te stellen.
Doel van uw vraag Door een Android smartphone beschikbaar te stellen aan gezinnen onder de armoedegrens die niet beschikken over een dergelijke smartphone, kunnen ze participeren in de app van de Geweldige Wijk, die hen zal begeleiden naar de juiste hulp die zij nodig hebben op dat moment. De verwachting hierbij is dat de stress vermindert en meer bandbreedte ontstaat voor andere dingen.
Doelgroep Mensen met een lage sociaal economische status
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties nee
Overige opmerkingen
Captcha