Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: open

GEREALISEERD St. Welzijn Mensenwerk zoekt een keuken voor vernieuwde wijkcentrum in Oosterboer

Omschrijving

Voor ons vernieuwde wijkcentrum in de Oosterboer zijn wij zoek naar een keuken- en inventaris ten behoeve van de leefbaarheid van de buurt. In de wijk Oosterboer gaan wij verhuizen naar een grotere ruimte waar ontmoeting d.m.v. activiteiten centraal zal staan. In de ruimte is nu een basisblok van vier kastjes en een wasbak met kraan. Hier willen we heel graag een groter keukenblok met kookplaat, vaatwasser, oven/magnetron.

Match informatie

Aanvraagdatum 23-11-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Stichting Welzijn MensenWerk
Missie van de organisatie Welzijn Mensenwerk verbetert Welzijn.Iedereen doet meeWijken en dorpen leefbaarVrijwilligers aan zet
Voornaam Yvonne
Achternaam Snijder
Straat + huisnummer Weerdstraat 78
Postcode Meppel
Plaats 7941 XH
Telefoonnummer 0613109723
E-mailadres y.snijder@welzijnmw.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Voor ons vernieuwde wijkcentrum in de Oosterboer zijn wij zoek naar een keuken- en inventaris ten behoeve van de leefbaarheid van de buurt.
Uw vraag In de wijk Oosterboer gaan wij verhuizen naar een grotere ruimte waar ontmoeting d.m.v. activiteiten centraal zal staan. In de ruimte is nu een basisblok van vier kastjes en een wasbak met kraan. Hier willen we heel graag een groter keukenblok met kookplaat, vaatwasser, oven/magnetron.
Doel van uw vraag Wij hebben als doel om wijkbewoners gezamenlijk te kunnen laten koken, bakken of andere activiteiten kunnen doen. Dit om elkaar te ontmoeten, voorkoming van eenzaamheid en signalering van uitval op de leefdomeinen (zoals financiën, gezondheid, dementie).Wij werken hierin samen met andere organisaties zoals MEE, Noorderboog, Wijkplatform, Wijkteam.
Doelgroep Wijkbewoners in de wijk Oosterboer, met name de kwetsbare doelgroep. Maar ook de andere bewoners zijn welkom. Door de vergrijzing van de Oosterboer komen ook bij de nog actieve bewoners steeds meer vragen over zorg en welzijn.
Uitsplitsing van uw vraag Omdat het voor ons een nieuwe ruimte is zijn we ook nog op zoek naar ander inventaris als stoelen, tafels, kopjes, verlichting.
Andere betrokken organisaties Nee. Er zijn geen andere bedrijven of organisaties aangeschreven.
Overige opmerkingen
Captcha