Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Ik zou tweedehands koffiecontainer + opslag voor kleine aanhanger willen aanvragen

Omschrijving

Op dit moment ben ik heel hard aan het werk om het idee van coffee on tour mogelijk te maken. Via www.krijgeenkans.nl heb ik het advies gekregen om bij jullie deze aanvraag te doen. Al is het alleen maar om het meedenken.

Tot nu toe heb ik eigenlijk alle voorbereidingen al getroffen om te kunnen beginnen met coffee on tour. Woensdag a.s. ga ik naar een tweedehands kleine aanhanger in Groningen kijken. Het valt en staat wel met een opslag voor de aanhanger zodat ik de inhoud (6 bistrosetjes en voor 12 personen mokken/kommen en bestek. Evt aangevuld met vuurkorf incl hout en driepoot met soeppan en decoratie) in de aanhanger kan laten liggen.

Match informatie

Aanvraagdatum 19-02-2017

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Coffee on tour (nog in opstartfase)
Missie van de organisatie Het verzorgen van een feestje, verjaardag, bruiloft of open dag met een sfeervolle informele koffiehoek met als doel ontmoeting en gezelligheid.
Voornaam Fanny
Achternaam Eliveld
Straat + huisnummer Citroenvlinder, 51
Postcode Meppel
Plaats 7943RE
Telefoonnummer 0641684283
E-mailadres f.eliveld@live.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Ik zou tweedehands koffiecontainer + opslag voor kleine aanhanger willen aanvragen
Uw vraag Op dit moment ben ik heel hard aan het werk om het idee van coffee on tour mogelijk te maken. Via www.krijgeenkans.nl heb ik het advies gekregen om bij jullie deze aanvraag te doen. Al is het alleen maar om het meedenken.Tot nu toe heb ik eigenlijk alle voorbereidingen al getroffen om te kunnen beginnen met coffee on tour. Woensdag a.s. ga ik naar een tweedehands kleine aanhanger in Groningen kijken. Het valt en staat wel met een opslag voor de aanhanger zodat ik de inhoud (6 bistrosetjes en voor 12 personen mokken/kommen en bestek. Evt aangevuld met vuurkorf incl hout en driepoot met soeppan en decoratie) in de aanhanger kan laten liggen.
Doel van uw vraag Met jullie inzet hoop ik te bereiken dat ik kan starten met mijn coffee on tour. Dat is toch wel afhankelijk van een opslag in de buurt van mijn huis. Zodat ik vanuit huis alles kan regelen en goed bereikbaar ben.Inmiddels ben ik zelf ook bezig om aan een geschikte opslag te komen en ook heb ik al aan een oude vriend gevraagd of hij nog tweedehands koffiecontainers weet. In de tussentijd kan ik koffiecontainers huren.
Doelgroep De doelgroep is alle inwoners van Meppel, jong en oud. Coffee on tour is multifunctioneel en kan op elke gewenste vraag inspringen.
Uitsplitsing van uw vraag Op dit moment is een goede opslag het belangrijkste: iemand of een bedrijf uit Meppel die medewerking verleend of een plekje over heeft in een schuur of garage.Omdat ik nog startend ben is er nog geen budget om een opslag te huren voor€ 100 per maand. Die heb ik nl wel al gevonden via een kaartje bij AH.
Andere betrokken organisaties Jacqueline Philipsen van Krijg een kans helpt mij door middel van een ondernemingsplan en actief ondersteunen met het opstarten van coffee on tour. En vrijdag 24 februari a.s. heb ik een gesprek met de Rabobank omdat zij ook hebben aangeboden om mee te denken met de marketing en het ondernemen. Na dit gesprek ga ik ook de aanvraag doen voor het aanjaagbudget van de gemeente Meppel. Ik was nl. op de inspiratieavond in Zizo en daar werd op het idee van Coffee on tour toch ook positief gereageerd. Maar er moeten eerst nog praktische zaken in orde zijn en daar ben ik nu mee bezig.
Overige opmerkingen Ik ga volgende week beginnen met
Beursvloer Meppel, donderdag 19 januari 2017 Ja, ik kom met mijn vraag naar de Beursvloer
Captcha