Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelooflijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschapppelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een betere woon- en leefklimaat van jouw buren in een kwetsbare positie. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig. Een groot maatschappelijk betrokken ondernemersnetwerk ontstaat op die manier.

Onderstaand hebben wij een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jouw bij? Of heb jij een ander voorstel? Of wil jij ons landelijk (65 Uitdagingen) steunen? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs.

Doe jij al mee? Dan staat jouw logo er al bij en zijn we, mede namens de stichtingen en verenigingen enorm dankbaar voor de steun.

Founder

Onze stichting zou nergens zijn zonder onze founders: het zijn de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten voor de Meppeler Uitdaging en de bedrijven die later zijn ingestapt omdat ze de kracht van de Meppeler Uitdaging voor de Meppeler samenleving belangrijk vinden.

Sponsor

Dankzij onze sponsoren kunnen wij mooie activiteiten en evenementen voor onze lokale samenleving organiseren. Samen maken we Meppel en Nijeveen mooier voor alle betrokkenen. Kunnen we jou uitdagen?

Vriend van

Jij bent misschien al een maatschappelijk betrokken ondernemer. Wellicht al eens een match gemaakt met uw spullen, klussen of kennis. Graag dagen we jou ook uit om op wat voor manier betrokken te zijn. Doe je mee? 

Of jij nu op persoonlijke titel of MKB-er of een ZP-er bent ook jij kunt jouw maatschappelijke betrokkenheid tonen. Word lid van de Club van 100. Voor een klein bedrag help je jouw wijk, buren, dorp of stad nog mooier en fijner te maken. Stuur een mail naar info@meppeleruitdaging.nl en we vertellen je er graag meer over. 

Pin It on Pinterest

Share This