Raadszaal voor één dag callcenter

Raadszaal voor één dag callcenter

Raadszaal voor één dag callcenter

Succesvolle actie ‘1000 deuren open’ op herhaling. Bel je mee? 
Vierde editie op 27 november 

Afgelopen drie jaar heeft de Meppeler Uitdaging in samenwerking met de gemeente Meppel met succes de belactie ‘1000 deuren open’ gehouden. Ook dit jaar geven we daar op woensdag 27 november een vervolg aan. In een uurtje tijd wordt met een aantal ‘ondernemende’ bellers werkplekken, stageplaatsen of werkervaringsplaatsen gegenereerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kloof overbruggen
Doel is het vinden van ‘werkplekken’ voor mensen die woonachtig zijn in de gemeente Meppel (Meppel, Rogat en Nijeveen). Dit jaar is er met name behoefte aan stage- en werkervaringsplaatsen in de volgende sectoren:
· Catering
· Administratie
· Klantcontact (receptie/ balie)
· Taalstages
· Licht productiewerk repeterend
· Heftruck/ Magazijn oefenomgeving

Programma 27 november 2019

Locatie: Raadszaal van het gemeentehuis
  • 10.30 – 10.50 uur – Ontvangst met koffie/thee
  • 10.50 – 11.00 uur – Instructie en briefing
  • 11.00 – 12.00 uur – Bellen met relaties
  • 12.00 – 13.00 uur – Welverdiende lunch, napraten en bekendmaken resultaat

Bel je mee?
Wil jij je eigen netwerk ook beschikbaar stellen en meebellen? Het zou mooi zijn dat we met een groot belteam weer een mooi succes kunnen behalen. Als iedere beller vijf tot tien relaties spreekt is de kans op succes opnieuw groot! Mogen we ook op je rekenen? Bel met Tineke (06) 137 63 040 of mail info@meppeleruitdaging.nl

Een prachtige samenwerking tussen het bedrijfsleven, gemeente Meppel en de Meppeler Uitdaging. Samen maken we Meppel een beetje mooier!

Pin It on Pinterest

Share This