Workshop AVG & Privacy Wet- en regelgeving leerzaam en nuttig

Workshop AVG & Privacy Wet- en regelgeving leerzaam en nuttig

Prachtig nieuws! Dit najaar is de ‘Kenniskaravaan’ van start gegaan in Meppel en Nijeveen. Verschillende maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties delen belangeloos kennis en ervaring. Een nieuw initiatief van Welzijn Mensenwerk en de Meppeler Uitdaging.

De ‘Kenniskaravaan’ is een aanbod van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen, wijk- en buurtinitiatieven.

Het knelt in onze club! 
Het is geen geheim dat maatschappelijke organisaties vandaag de dag veel knelpunten tegenkomen. Veel clubs hebben moeite om de boel draaiende te houden. Er zijn talloze knelpunten; bijvoorbeeld het krijgen van vrijwilligers, hoge kosten voor accommodaties, er is hulp nodig voor een website of het beheer van social media laat te wensen over. Ook grotere organisaties lopen tegen allerlei zaken aan die te maken hebben met het overleven in een snel veranderde maatschappij.

De Kenniskaravaan biedt uitkomst!
Maandelijks wordt een thema behandeld dat aansluit bij de wensen van de Meppeler clubs.

Workshop AVG & Privacy wet- en regelgeving enthousiast ontvangen.
Donderdag 28 november waren 16 afgevaardigden van maatschappelijke organisaties te gast bij Arslan Ter Wee advocaten in Meppel. Tijdens deze workshop leren deelnemers onder andere meer over persoonsgegevens, fotografie en privacy, wat mag wel en wat niet, hoe omgaan met een verwerkersovereenkomst en wat mag en moet je archiveren. Een leerzame en interessante bijeenkomst.

Eind januari 2020 staat er een bijeenkomst gepland voor penningmeesters van verenigingen en stichtingen. Deze wordt aangeboden door De Jong & Laan Accountants. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

 

2 Reacties

 1. Monique Dijns

  Kan ik me als penningmeester van HypnoBirthing Nederland en België alvast aanmelden voor januari?

  Antwoord
  • webpartner

   Beste mevrouw Dijns,

   Hartelijk dank voor uw reactie. De workshop voor penningmeesters is bedoeld voor maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen) om de vrijwilligers van deze organisaties te ondersteunen en kennis te vergroten.

   Kunt u aangeven of u een vrijwilligersorganisatie bent? Wanneer ik google op HypnoBirthing kom ik verschillende (commerciele) tarieven tegen. Wanneer u geen vrijwilligersorganisatie bent geven wij voorrang aan deze verenigingen of stichtingen. Hier is het aanbod van De Jong & Laan ook op gebaseerd.

   Mocht dit niet het geval zijn dan bent u uiteraard van harte welkom en anders kunt u als bedrijf rechtstreeks contact zoeken met De Jong & Laan.

   Wij wachten uw reactie af.

   Met een hartelijke groet,
   Tineke Knorren
   Manager Meppeler Uitdaging
   (06) 137 63 040

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This