Kenniskaravaan – 28 november AVG en Privacy wet- en regelgeving

Kenniskaravaan – 28 november AVG en Privacy wet- en regelgeving

Prachtig nieuws! Dit najaar is de ‘Kenniskaravaan’ van start gegaan in Meppel en Nijeveen. Verschillende maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties delen belangeloos kennis en ervaring. Een nieuw initiatief van Welzijn Mensenwerk en de Meppeler Uitdaging.

De ‘Kenniskaravaan’ is een aanbod van boeiende trainingen, leuke workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen, wijk- en buurtinitiatieven.

Het knelt in onze club! 
Het is geen geheim dat maatschappelijke organisaties vandaag de dag veel knelpunten tegenkomen. Veel clubs hebben moeite om de boel draaiende te houden. Er zijn talloze knelpunten; bijvoorbeeld het krijgen van vrijwilligers, hoge kosten voor accommodaties, er is hulp nodig voor een website of het beheer van social media laat te wensen over. Ook grotere organisaties lopen tegen allerlei zaken aan die te maken hebben met het overleven in een snel veranderde maatschappij.

De Kenniskaravaan biedt uitkomst!
Maandelijks wordt een thema behandeld dat aansluit bij de wensen van de Meppeler clubs.

De eerstvolgende bijeenkomst: 
AVG & Privacy wet- en regelgeving
Arslan & Ter Wee Advocaten
Donderdag 28 november
15.30 uur inloop – 15.45 uur start
Locatie: Arslan & Ter Wee Advocaten
Parallelweg 1A in Meppel

Tijdens deze workshop leren deelnemers onder andere meer over persoonsgegevens, fotografie en privacy, wat mag wel en wat niet, hoe omgaan met een verwerkersovereenkomst en wat mag en moet je archiveren. Een leerzame en interessante bijeenkomst voor verenigingen en stichtingen.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar l.dolstra@welzijnmw.nl met daarin naam, naam organisatie en met hoeveel personen je wilt deelnemen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Eind januari 2020 staat er een bijeenkomst gepland voor penningmeesters van verenigingen en stichtingen. Deze wordt aangeboden door De Jong & Laan Accountants. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This