Prachtig aanbod van De Jong & Laan Accountants en Belastingadviseurs. Op donderdag 6 februari zijn penningmeesters van verenigingen en stichtingen van harte welkom voor een interactieve bijeenkomst. Tijdens deze workshop wordt u meegenomen in verschillende situaties die de accountants en belastingadviseurs uit ervaring hebben opgedaan en die u helpen om u werkzaamheden als penningmeester nog beter en wellicht gemakkelijker uit te kunnen voeren.

Onderwerpen
– Verenigingen/stichtingen en de Belastingdienst
– Verenigingen/stichtingen en de bestuursleden
– Verenigingen/stichtingen en de administratie
– Verenigingen/stichtingen en de wet

Heeft u als penningmeester onderwerpen of dilemma’s die u graag wilt behandelen? Geef dit dan bij aanmelding door!

Datum: 6 februari 2020
Tijd: 16.00 uur
Locatie: De Jong & Laan – Blankenstein 134 in Meppel

Aanmelden
Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar l.dolstra@welzijnmw.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Kenniskaravaan
Deze bijeenkomst is onderdeel van de ‘Kenniskaravaan’. De ‘Kenniskaravaan’ is een aanbod van boeiende trainingen, workshops en themabijeenkomsten voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, stichtingen, wijk- en buurtinitiatieven. Verschillende maatschappelijk betrokken bedrijven, ondernemers en organisaties delen belangeloos kennis en ervaring. Een initiatief van Welzijn Mensenwerk en de Meppeler Uitdaging.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This