Founders

Oranjefonds

Het Oranje Fonds wil betrokkenheid in de samenleving bevorderen. Door onze steun ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plek in de maatschappij.

Gemeente Meppel

‘Gemeente Meppel ondersteunt de Meppeler Uitdaging omdat zij een belangrijke speler is in de match tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties.’

Rabobank

‘Met De Uitdaging wordt gewerkt aan een duurzame lokale samenleving waarin partijen elkaar helpen verder te komen. Rabobank zet ook in op zelfredzaamheid en het ontwikkelen van sociale samenwerkingen in onze regio. De Uitdaging sluit dan ook naadloos aan bij de visie van Rabobank.’

Partners

Vrienden

Zorggroep Noorderboog

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom ook de verbondenheid met de Meppeler Uitdaging. Midden in de samenleving.

Handypack

HandyPack is een sociaal maatschappelijk betrokken handling- en productiebedrijf welke zich vooral heeft gespecialiseerd in assembleren en inpakken van drogisterij artikelen.

Keur vastgoed

Keur Vastgoed voelt zich niet alleen betrokken bij de Meppeler ontwikkelingen op vastgoed gebied maar ook op het gebied van het welzijn van haar bewoners.

Arsian & Ter Wee Advocaten

Arslan & Ter Wee Advocaten stelt haar kennis en ervaring via de kennisbank van de Meppeler Uitdaging ter beschikking. Wij staan bedrijven, instellingen, verenigingen, overheden en particulieren bij.

Notaris Joost

De juridisch specialist voor trouwen, scheiden en nalatenschap. Omdat iedereen hiermee te maken kan krijgen, vervullen wij een maatschappelijke rol in de samenleving. Daarom stellen wij onze dienstverlening graag beschikbaar. Voor iedereen.

K & K EA 44

K & EA 44 is dagelijks betrokken bij het verduurzamen van gebouwen en is ook maatschappelijk betrokken in Meppel en haar omgeving.

De Jong & Laan

‘Lokale betrokkenheid, dat kenmerkt de Jong & Laan. Aan een mooi plaatselijk initiatief als de Meppeler Uitdaging, dragen we dan ook graag ons steentje bij!’

Het Notarieel

‘Notaris Lever is al meer dan 30 jaar een bekend en vertrouwd begrip in Meppel. Graag stellen wij onze juridische kennis en ons netwerk beschikbaar voor iedereen die daar behoefte aan heeft.’

Club van 100

Ondersteuners

PUIK is een full service internetbedrijf. We zijn trots op onze Achterhoekse oorsprong en bouwen dagelijks aan nieuwe websites, webshops en webconcepten. We bouwen uitsluitend in WordPress en hosten en onderhouden alle websites zelf. Zo garanderen we snelheid, veiligheid en vindbaarheid.

Bijzonderonline is een web- en onlinemarketingbureau. Bijzonderonline is er voor alle bedrijven, klein of groot, in de omgeving van Steenwijk en Meppel.

‘Wij willen op een bewuste manier in deze maatschappij staan, onze verantwoording nemen. Zorg voor onze mensen, onze klanten en het milieu vinden wij belangrijk.’

Pin It on Pinterest

Share This